Æresmedlemmer

 

 

Sarpsborg Historielag har 3 æresmedlemmer:

Æresmedlem nr 1: Mali Ann Veslemøy Leirfall Gundersen var en av initiativtagerne til å starte Sarpsborg Historielag. Hun var lagets første leder og ”primus motor” i 12 år. Hun har i denne perioden og senere vært et viktig bindeledd mellom Sarpsborg Historielag og Borgarsyssel Museum.

q

Æresmedlem nr 2: Einar Arne Hals Gundersen var en av initiativtagerne til å starte Sarpsborg Historielag. Han var med på oppstarten og har siden vært en viktig støttespiller for laget. Han har vært et viktig bindeledd mellom Sarpsborg Historielag og Borgarsyssel Museum.

q

Æresmedlem nr 3: Sven G. Eliassen har vært medlem fra laget ble stiftet og har hele tiden Sven G. Eliassenvært en positiv støttespiller for laget. Den tiden han var direktør på Borgarsyssel lot han blant annet laget få benytte museets lokaliteter, både til medlems-, gruppe- og styremøter, uten vederlag.

Han er en avholdt foredragsholder som alltid har vært svært imøtekommende overfor laget. Eliassen er også en viktig faglig kapasitet for laget når det gjelder ivaretakelse av eldre bebyggelse og historiske miljøer.

Utenom dette er han, som det vil være kjent for de fleste, en profilert historiker som, foruten betydelig faglig innsats, har bidratt svært positivt til å fremme interessen for historie i fylket, og spesielt i Sarpsborg.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s